Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2012

Τα ΜΑΤ πανηγυρίζουν για τα έργα τους με τα γκλομπ υψωμένα!Μπράβο ρε παλληκαράδες για το μεγάλο κατόρθωμά σας. Εξοπλισμένοι με τις εξουσίες που σας παρέχει η νομοθεσία του αυταρχικού κράτους «έκτακτης ανάγκης» και τον εξοπλισμό σας, πανηγυρίζετε διότι διαλύσατε τη μεγαλειώδη λαϊκή συγκέντρωση. Η κυβέρνηση που θα απαλλάξει το λαό από τους δυνάστες του θα πρέπει να σας φροντίσει ιδιαίτερα, ως πραιτωριανούς του σάπιου υποτελούς καθεστώτος, καταδικάζοντάς σας σε μόνιμη ανεργία και ανέχεια για να δείτε τι υποφέρει σήμερα ο λαός τον οποίο πολεμάτε «περήφανα», παρέα με τους συνοδοιπόρους σας της Χρυσής Αυγής τον έτερο μοχλό καταστολής του καθεστώτος.  
Γ. Δ. 

Ρεπορτάζ παρακάτω
Ημερομηνία: 26/09/2012
Συγγραφέας: left.gr
Θαυμάστε τους. Στη φωτό οι αστυνομικοί των ΜΑΤ, που μόλις έχουν καταστείλει την πορεία χιλιάδων εργαζομένων, ανέργων, συνταξιούχων, φοιτητών, νέων, με το μεγάλο «ντου» στην Πανεπιστημίου προς το Σύνταγμα, σηκώνουν τα γκλομπ πανηγυρίζοντας για τα έργα τους.
Όπως πανηγυρίζουν συμμορίες του δρόμου μετά την επικράτησή τους σε οδομαχίες, έτσι και οι ΜΑΤατζήδες της ομάδας με τον κόκκινο ρόμβο στα κράνη σηκώνουν πανηγυρικά τα γκλομπ πάνω από τα λάφυρα του μένους τους, τα πεσμένα πανώ που άφησαν πίσω τους οι διαδηλωτές. Ας κορνιζάρουν τη φωτογραφία αυτή, λοιπόν, μαζί με δεκάδες άλλες όπου χτυπούν, κλωτσάνε, ματώνουν κόσμο που βγήκε στο δρόμο για να διεκδικήσει τα δικαιώματά του. 
Ας τους χαίρονται και οι πολιτικοί τους προϊστάμενοι. κ. Δένδια, ιδού ο στρατός σας. Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου