Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Υπερψηφίστηκε το τέλος των Ελλήνων με 153 ΝΑΙ


Υπερψηφίστηκε οριακά τελικά το πολυνομοσχέδιο κόλαφος της συγκυβέρνησης με 153 ψήφους από βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

Όσοι δεν υπερψήφισαν το πολυνομοσχέδιο και όσοι απείχαν της διαδικασίας (6 του ΠΑΣΟΚ και 1 της ΝΔ) τέθηκαν με αποφάσεις των Αρχηγών τους εκτός κοινοβουλευτικών τους ομάδων. Οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ ψήφισαν «παρών». Το πολυνομοσχέδιο καταψηφίστηκε με 128 ψήφους από τις κοινοβουλευτικές ομάδες του ΣΥΡΙΖΑ, των Ανεξάρτητων Ελλήνων, του ΚΚΕ και της Χρυσής Αυγής, ενώ υπήρξαν και 18«παρών».
Ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς έθεσε εκτός της ΚΟ του κόμματός του τον βουλευτή Κοζάνης Γεώργιο Κασαπίδη, ο οποίος δήλωσε «παρών» κατά την ψηφοφορία.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλος, έθεσε εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας τους βουλευτές Κώστα Σκανδαλίδη ο οποίος απουσίαζε από την ψηφοφορία, την Αγγελική Γκερέκου, τον Μάρκο Μπόλαρη και τον Γιάννη Κουτσούκο οι οποίοι δήλωσαν "παρών", και τους Θεόδωρο Παραστατίδη και Μιχάλη Κασσή, οι οποίοι ψήφισαν «όχι».
«Δεν ήρθα στο ΠΑΣΟΚ, όταν μοίραζε καρέκλες. Θα αγωνιστώ για να ξαναβρεί το ΠΑΣΟΚ την ψυχή του», δήλωσε ο Γιάννης Κουτσούκος εξερχόμενος του κοινοβουλίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου