Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Ένα χρόνο από την 15η Ιούνη 2011!


Ημερομηνία: 15/06/2012 Συγγραφέας: left.gr
Ένα χρόνο ακριβώς μετά από εκείνη την πρώτη μεγάλη μάχη ενάντια στο Μεσοπρόθεσμο. Ήταν 15 Ιούνη του 2011... Αυτή είναι μια σύμπτωση, σαν σήμερα δώσαμε την πρώτη μεγάλη μάχη ενάντια στα μνημόνια... Αυτήν την ημέρα επέλεξε ο κ. Σαμαράς να κάνει συγκέντρωση στην πλ. Συντάγματος για να υπερασπιστεί τα Μνημόνια.
Καλούμαστε μεθαύριο να επισφραγίσουμε αυτήν και τις επόμενες μεγάλες μάχες που δώσαμε και με μια ψήφο. Με μια ψήφο στον ΣΥΡΙΖΑ που θα θέσει και τον πολιτικό φραγμό σε αυτές τις πολιτικές.
Ζήσαμε την καταστολή, την προσπάθεια να περάσουν πάση θυσία τα μέτρα της κατάρρευσης του κοινωνικού κράτους και της κοινωνικής χρεοκοπίας. Αντισταθήκαμε πνιγμένοι στα χημικά. Ήταν τότε που ο Παπανδρέου έλεγε ότι θα παραιτηθεί από πρωθυπουργός, όταν το μνημονιακό πολιτικό σύστημα προσπαθούσε απεγνωσμένα να κρατηθεί στην εξουσία, ενώ οι πρώτοι μεγάλοι τριγμοί γίνονταν απόλυτα εμφανείς. Ήταν ο πρώτος μεγάλος αγώνας... Η πρώτη μεγάλη σύγκρουση του λαού με τα μνημόνια  και τις δυνάμεις που τα υπέγραψαν και τα στήριξαν...
Τώρα είναι η ΜΕΓΑΛΗ  ΕΥΚΑΙΡΙΑ  ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ!
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΙΟΥΝΗ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΔΡΟΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου